Search
Close this search box.

Welke verzekering kies je?

Wanneer je op zoek gaat naar een goede verzekering,  kom je al snel tot de ontdekking dat iedere verzekeraar anders denkt over wat een goede polis is. Want als je goed kijkt zie je dat de voorwaarden allemaal verschillend zijn. 

En dus is ook de schadeafwikkeling overal verschillend. 
Waar moet je dan op letten?

Bekijk onderstaand filmpje eens. Dat maakt veel duidelijk.

Interessant filmpje over het voorkomen van tegenvallers

Zo belangrijk is onafhankelijk advies!

Verzekeringsmaatschappijen. banken, volmachten, ketens,  allemaal houden ze zich bezig met verzekeringen. Maar helaas doet iedere partij dat op zijn eigen manier. En op zijn eigen voorwaarden. Om dan zeker te weten, dat je de juiste keuzes maakt kan knap ingewikkeld zijn. En helemaal wanneer je weet dat ook de manier waarop ze schades regelen totaal verschillend kan zijn. Wanneer je echt op zeker wil spelen, overweeg dan jouw verzekering af te sluiten via een onafhankelijke adviseur.

  1. Nooit meer vervelende discussies met jouw verzekeraar. Jouw adviseur controleert voor jou alle polissen, de voorwaarden, de clausules en de premies. Hij kent precies de weg, en roept de verzekeraar tot de orde als dat nodig is.
  2. Daardoor draagt jouw adviseur straks ook een belangrijk deel van de verantwoordelijkheid. Heb je de juiste polis gekozen? En de juiste verzekeraar? Jouw adviseur zorgt ervoor.
  3. Tussendoor zal hij regelmatig voor je nagaan of er in de tussentijd betere en/of goedkopere oplossingen op de markt zijn gekomen.
  4. En is dat zo? Dan zorgt hij voor een geruisloze overgang. Hij kan dat doen. Want hij is volledig onafhankelijk. En op die status zijn ze enorm trots!
  5. En wat als er schade is? Tsja, we zeiden het al, jouw adviseur is onafhankelijk. En regelt dus, namens jou, alles rondom de schade. De hele formulierenstroom, het benoemen van de experts, het beoordelen van de rapporten en het overleg met schadecorrespondenten,  kortom hij monitort voortdurend de afwikkeling en houdt zo de verzekeraar bij de les. Want jij bent de klant. En dat is een lekker gevoel.
  6. En wat kost dat dan, al die extra dienstverlening? Nou doorgaans niets. Want dat zit vaak al inbegrepen in de premie.
Dus, dan toch maar een onafhankelijke verzekeringsadviseur?

Rente alarm

Iedere zaterdag een overzicht van de meest actuele hypotheekrentes in je mailbox.