Zoek
Sluit dit zoekvak.

Want het gaat om de klant!

Feit is, dat de verzekeraars en de banken het liefste rechtstreeks met de consument zaken doen. 

Het gevolg is helaas, dat al die consumenten alles zelf moeten uitzoeken. Erger nog, het betekent in conflictsituaties, dat die consument het in zijn eentje op moet nemen tegen zijn eigen bank of verzekeraar.

En dat zonder kennis van zaken….

Consument

Vragen als professional?

Hebt u als professional een vraag of wilt u aansluiten? Bel even met 024 – 350 10 55

Perfecte oplossingen beginnen met onafhankelijk advies!

Onafhankelijk advies is zó belangrijk!
Grootbanken bieden bijvoorbeeld alleen hun eigen hypotheken aan. Zelfs als ze weten dat een andere geldgever soms betere condities heeft! Maar wat moet je als consument met zo’n ‘adviesgesprek’ wanneer steeds weer blijkt dat daar alleen over de eigen producten wordt gesproken?  
Bij verzekeringen is het beeld al niet veel anders. Steeds meer verzekeraars roepen de consument op zijn zaken toch vooral ‘zelf online te regelen’. Met als gevolg, dat bij het vergelijken van mogelijkheden alleen nog maar naar de premie wordt gekeken. Wat dát bij schade kan betekenen laat zich raden….

De consument echt verder helpen.  
Van belang is dus al die consumenten te overtuigen van de waarde van echt onafhankelijk advies. En dan het liefst nog vóórdat zij zelf naar hun bank of verzekeraar zouden stappen. Want alleen zo kunnen we er voor zorgen, dat zij uiteindelijk voor de beste oplossing uit de hele markt kunnen kiezen, met de laagste lasten.
Om dat te bereiken zetten we vooral op de Social Media innoverende technieken in.
Door daar te peilen in welke financiële producten een consument belangstelling heeft kunnen we hem gelijk de juiste reken- en informatietools van www.zekerkiezen.nl aanbieden.

Zoals bij hypotheken
Tal van uiterst consumentvriendelijke reken- en informatietools staan daar klaar hem inzicht te geven. Gewoon thuis. Financieringsbehoefte, maximale hypotheek, maandlasten, actuele rentes, alles is aanwezig om hem te helpen de haalbaarheid van zijn plannen door te rekenen. Overtuigende modules die bovendien prachtige rapporten afleveren, zodat hij zijn rekenwerk thuis nog eens in alle rust kan nakijken. 
En juist dát zal voor hem een orientatiebezoek aan zijn eigen bank volledig overbodig maken.

En bij verzekeringen?
Daar doen we eigenlijk precies hetzelfde. We laten zien hoe aantrekkelijk het is om ook daarvoor onafhankelijke deskundigen in te schakelen.
Vragen stellen, informeren, offertes aanvragen, consumenten zullen steeds beter gaan beseffen, dat het hebben van een eigen onafhankelijke adviseur zo gek nog niet is. Bij de productkeuze én bij schade.

Consument en adviseur samenbrengen. 
En dus presenteren we bij iedere tool, keurig op postcode, een overzicht van de adviseurs die hem allemaal verder kunnen helpen aan de beste oplossingen van de hele markt. Maar dan helemaal onafhankelijk! In dat overzicht kan hij met één klik duidelijk maken met wie hij daar vrijblijvend wel eens verder over zou willen praten. Als gekozen adviseur wordt u direct van die keuze op de hoogte gebracht, zodat u onmiddellijk contact kunt leggen. 
En werd door de bezoeker daarvoor ook een hypotheekrapport aangevraagd, dan ontvangt u daar bovendien alle rekengegevens van. Wat natuurlijk de perfecte voorbereiding is van uw adviesgesprek! …..

De kosten voor deelname?
Zodra u deelnemer bent geworden, krijgt u alle leads die in uw postcodegebied worden gegenereerd doorlopend en kosteloos aangereikt. Uw kosten blijven simpelweg beperkt tot onderstaande  deelnemersbijdrage.  

  • Voor hypotheekadviseurs bedraagt die niet meer dan € 100.– per maand. Incl. BTW
  • En voor assurantieadviseurs nog minder: € 25.– per maand. Incl. BTW

(De bijdragen worden steeds per 6 maanden gefactureerd)

Wilt u ook deelnemer worden?
Vul dan gewoon hier uw gegevens even in. Dan sturen we u de volgende werkdag de codes om uw registratie definitief te kunnen maken. En even later wordt ook uw kantoor actief meegenomen bij de zoekresultaten. 
Wij wensen u een geweldig rendement toe.

Vriendelijke groet,

Het team van Zeker Kiezen BV

Toch nog een vraag?
Bel even met 024 – 350 10 55. Of mail met [email protected]. We helpen u graag verder.